Primitiv lejrplads
 
På Hjartbro Spejdercenters område er det nu også muligt at foretage en primitiv overnatning.
Vi har afmærket med skilte hvor pladsen ligger, se også kortet over Hjartbro. Overnatningspladsen ligger perfekt i forhold til den nye vandrerute "I Ansgars fodspor" som går via Bevtoft - Hjartbro - Tirslund og videre til Ribe.
 
På lejrpladsen er der bålsted, brænde og rindende vand. Der er adgang til et toilet med håndvask. Lejrpladsen ligger i udkanten af området, tæt ved åen, i læ af træer og krat og med en flot udsigt over markerne omkring Hjartbro Spejdercenter. I juni 2012 har vi etableret en shelter og bålsted med fast kant.
 
Betaling for overnatning udgør 20 kr./person/overnatning, dertil kommer 40 kr. for at tænde op til bål (uanset antal personer). Betaling sker til en pengeboks sat op ved huset. Det er ikke nødvendigt at melde sin ankomst inden overnatningen.
 
Hvis man har brug for at komme indendørs er dette også muligt, kontakt da udlejer af spejdercenteret (74416869) for at aftale nærmere. Vi har et rum til ialt 5 sovende, med køleskab, komfur og borde og stole. Det koster 40 kr./person/nat at overnatte i Æ lille hytt.