Juni 2022 -  Det er muligt at bestille rengøring efter endt lejemål,  kontakt telefon 30 49 42 25 

Marts 2020: Det gamle køkken er brækket ned og der er sat et flot nyt køkken ind med stort køleskab, 2 ovne og et stort komfur.  Der er et flytbar bord i midten til at anrette ved. 

Nov. 2017 - der er stillet endnu en shelter op på vores lejrplads, denne ligger tættere på bygningerne end den anden.

Maj 2017 - I vores store hytte Æ hytt, ligger der en tjekliste til brug ved ankomst og afrejse, vi vil blive glade hvis I vil bruge den, så sikrer vi også at der ikke bruges unødig el når der ikke er lejere i hytten.

August 2016 - Udover ca. 600 rafter har vi nu også en del skaller som kan benyttes ved pionering.

August 2015 - det er nu også muligt for foreninger at leje hytterne til aftenmøder, lejen dækker alle omkostninger. Hytten bookes på samme måde som sædvanlig blot med kommentar om at der er tale om aftenleje. Se prislisten.

Juli 2015 - Vi har været ramt af indbrud og brændetyveri, hvorfor pladserne spærres af med kæder ved hver indkørsel. Det betyder at der i fremtiden skal bruges nøgle til at låse disse kæder op med.

"Maj 2013 - TILLYKKE med vores 50 års jubilæum. Dagen blev fejret med masser af aktiviteter for regionens spejdere, med gaver og lagkage, og besøg fra nær og fjern. Mange tidligere spejderledere havde sat hinanden stævne på dagen, så der blev snakket om "gamle dage" og gode minder fra lejre på Hjartbro spejdercenter. Tak til alle jer der gjorde dagen til en festdag.

April 2013
Alle dørene i Æ Hytt er nu blevet skiftet ud med nye flotte hvide døre. 
I Patruljehytten er der etableret køkken - det er næsten færdigt..mangler kun etablering af vand og bordplade, snart bliver der også indkøbt 2 sovesofaer.

Juni 2012
En flot nybygget shelter står klar til de vandrere / lejere som benytter sig af Hjartbro spejdercenters faciliteter. Der er plads til 5 i shelteren. Derudover er der etableret fast bålplads foran shelteren.

5.5.2012
Haderslev kommune arrangerede vandretur I Ansgars fodspor. Vandreruten startede i Immervad Bro, og turen gik naturligvis også forbi Hjartbro Spejdercenter hvor frokosten blev indtaget, hvorefter turen fortsatte til Ribe hhv. til fods og pr. bus. Der er udgivet et hæfte om turens historie som kan rekvireres. På Hjartbro Spejdercenter har vi indrettet en primitiv overnatningsplads og der er også mulighed for at overnatte indendøre. God vandretur!
 
2.3.2012
Så fik vi igen givet hytten en hovedrengøring, pudset vinduer, ryddet op i køkkenet, talt servicet mm. Sovesalene har fået montoret solcelleanlæg, som blæser frisk luft ind når solen skinner :-).
 
7.11.2011
Vi kan anbefale at man benytter sig af www.kringlexpressen.dk her kan I bestille morgenbrød, kager m.m. som leveres fra Toftlund Guldbager direkte til døren.
 
08.10.2011
Så er alle de nye rafter blevet lagt på plads i raftegården, og gamle slidte rafter savet op til brænde. Rafterne ligger sorteret i længder, så det er let at finde den rigtige længde - og lægge den på plads det rigtige sted igen.
 
20.08.2011
I løbet af sommeren har vi haft gæster på lejrpladsen fra både England, Tyskland og fra danmark har der været fælleslejr for FDF, samt spejdere fra Sønderborg, Viby, Starup, og Pamhule division. Mange skoleklasser har været på besøg, der har været familiekomsammen, konfirmation og barnedåb.
 
18.06.2011
Hjartbro Spejdercenter har fået en elektronisk gæstebog på facebook. Skriv om dine oplevelser til inspiration for kommende lejere, eller til glæde for tidligere lejere. Gruppen hedder Hjartbro Spejdercenters gæstebog.
 
 
15.05.2011
Så er den primitive lejrplads etableret med bålsted, brænde, bænke og infotavle. Vi glæder os til at se vandrere eller cyklister på området og håber I får en god oplevelse.
 
  
10.05.2011
Der er blevet lagt poster ud til et løb på Hjartbro´s område. Klippekortet til løbet og kort over posterne finder du i hytten. Du er velkommen til at skrive i gæstebogen hvad du synes om løbet.
Rigtig god fornøjelse.
 
 
10.04.2011
Èn af de 6 forlejre til FDF landslejren er netop afsluttet her på Hjartbro. Ca. 750 blå uniformer har siden fredag aften afholdt forberedelsesweekend på Hjartbro Spejdercenter. ALLE lejrpladser blev taget i brug, men der var god plads til alle. Se billeder fra weekenden her.
 
 
Marts 2011
Forårsrengøringen er overstået og hytten står funklende ren - klar til sæsonen 2011. Ude i området er der kommet nye skilte op, trappen i skoven er blevet repareret. Der er kommet nye borde/bænke sæt og en hel masse nye rafter til brug på årets spejderlejre.